Un vehicle robat al carrer Onze de Torredembarra

Matinada moguda a Torredembarra: detencions, drogues i robatoris

La Policia Local ha detingut dues persones per un delicte contra la salut pública i un altre per un robatori amb força

La Policia Local de Torredembarra ha tingut una matinada moguda a la localitat. Els agents han hagut de fer dues actuacions, les quals han comportat tres persones detingudes.

Dues d'elles han sigut per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, mentre l'altra ha sigut per un intent de robatori a l'interior d'un vehicle estacionat al municipi.

Enxampats amb gairebé 200 quilos de droga

Al voltant de dos quarts de tres de la matinada d'aquest dimecres, els agents de la policia torrenca van observar dos vehicles encesos, mal estacionats i amb els llums d'emergència connectats.

Als cotxes, que estaven al carrer del Camí de l'Era, hi havia dos homes que estaven fent tasques de càrrega i descàrrega. Quan van veure el vehicle policial, van començar a fer moviments ràpids i sense sentit.

Els homes van pujar de pressa als vehicles i van iniciar la marxa. De sobte, van entrar a un carrer en direcció contrària davant la presència dels agents.

En veure les maniobres de tots dos vehicles, van procedir a aturar-los i identificar les persones. En el moment d'aproximar-se als vehicles, van observar que transportaven bosses tipus esportives de grans dimensions.

Enfront diverses sospites van procedir a escorcollar-les i van veure que transportaven quatre bosses negres de lona i a l'interior de cadascuna hi havia moltes bosses de dimensions mitjanes de plàstic plenes de material vegetal color verd, possiblement marihuana, preparades per a la seva distribució. El pes aproximat de la substància intervinguda ha estat de 175 kg aproximadament.

Tot seguit els agents van procedir a la detenció de les dues persones, que han passat a disposició judicial per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

El troben sortint d'una finestra trencada del cotxe que intentava robar

Dues hores més tard d'aquesta detenció, la Policia Local de Torredembarra ha estat alertada per un veí de la població. L'avís informava que al carrer de l'Onze de Setembre hi havia un jove intentat robar un vehicle.

Els agents, en pocs minuts, es van personar al lloc dels fets i varen poder observar com un jove agafava objectes de l’interior d’un vehicle i sortia per la finestra trencada. Quan va veure els agents, va sortir corrents i va ser interceptat a pocs metres.

Un cop fetes les comprovacions, els agents han detingut el jove, conegut de la població, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força i ha estat posat a disposició judicial.