Un detingut en l'operatiu policial a Salou contra la banda Trinitaris

Decisió del jutge per a 3 dels detinguts en l'operació contra els Trinitarios a Salou

La Guàrdia Civil va detenir entre dimecres i dijous nou persones, tres d'elles menors, a Salou

Tres dels detinguts el passat dijous a Salou per la seva presumpta vinculació amb la banda juvenil dels Trinitaris han passat a disposició judicial del jutjat d'instrucció 1 de Tarragona, que ha acordat per a ells presó provisional comunicada i sense fiança, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) a través d'un comunicat.

En aquest sentit, el jutjat, en funcions de guàrdia, va rebre els tres arrestats durant el cap de setmana, amb una causa oberta pels delictes d'organització criminal, contra la salut pública, extorsió i tinença il·lícita d'armes, entre d'altres. L'operatiu, que la Guàrdia Civil va desenvolupar entre dimecres i dijous, es va tancar amb nou detinguts, tres d'ells menors.

Segons la Guàrdia Civil, la banda planejava posar fi a la vida d'un membre d'un grup rival

La Guàrdia Civil va desenvolupar dimecres i dijous un operatiu a Salou que es va tancar amb la detenció de nou persones vinculades a la banda juvenil Trinitaris, entre ells el líder del grup i tres menors. En aquest sentit, la Guàrdia Civil va informar en un comunicat que els detinguts planejaven posa fi a la vida d'un membre d'una altra banda per una revenja relacionada amb el tràfic de drogues.

La Benemèrita atribueix als arrestats activitats il·legals com el tràfic de drogues, robatoris amb violència, estafes i usurpacions d'identitat, així com delictes contra el patrimoni. Així mateix, el cos policial també acusava la banda d'un segrest a Guadalajara en què un home va patir lesions greus, en el marc d'un assumpte vinculat al tràfic de drogues.

Durant l'operació, els agents de la Guàrdia Civil van fer diversos escorcolls, en què es van intervenir diverses armes de foc, matxets de grans dimensions, objectes simbòlics relacionats amb els Trinitaris i diners en metàl·lic, entre d'altres.