La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa

Un desnonament deixa al descobert les restes d'una gran plantació de marihuana a l'Aldea, al Baix Ebre

Els fets es van produir el passat 18 de febrer | Els Mossos n'han pogut detenir els responsables, que ja havien fet la collita

Una comissió judicial destinada a desnonar  les persones que vivien a l’interior d’una nau de l’Aldea, al Baix Ebre, va localitzar a l’interior de l’immoble tota una instal·lació dedicada al cultiu a gran escala de marihuana. Segons avançava el ‘Diari de Tarragona’, els responsables ja no hi eren, n’havien fet la collita, i a l’interior de la nau ja no hi quedava droga, només restes, estris i altres elements relacionats amb el cultiu d’aquesta substància. Els fets, precisament, es van produir el passat 18 de febrer i, dues setmanes després, els Mossos d’Esquadra n’han pogut detenir els responsables.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els responsables tornen al lloc dels fets

El passat dissabte, apunta el mateix mitjà, algú va notar moviment a la nou i va alertar la policia catalana que diverses persones marxaven del lloc dels fets. Amb la disposició de diversos controls viaris, els Mossos van aturar a l’autopista AP-7, a l’Hospitalet de l’Infant, un petit camió de lloguer amb tres ocupants, i que transportava tota mena de material procedent de la nau de l’Aldea, com ara tubs de ventilació, aparells d’il·luminació o cablejat, entre d’altres.

Amb tot això, els agents van detenir dos homes de 26 i 43 anys, d’origen serbi, i un home de 38 anys de nacionalitat búlgara, acusats de delictes contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric, pertinença a grup criminal i robatori amb força, ja que duien la clau de la nau quan ja no hi vivien. Després de declarar al jutjat de guàrdia de Tortosa, van quedar en llibertat amb càrrecs.