Un agent dels Mossos aboca les garrofes intervingudes als lladres a Salou

Tres detinguts a les Terres de l'Ebre per robar mitja tona de garrofes

Els fets van tenir lloc aquest passat diumenge en una finca de la Ràpita

Nou cop dels Mossos d'Esquadra contra els lladres de garrofes a les comarques tarragonines, concretament a les Terres de l'Ebre. En aquest sentit, agents de la policia catalana han detingut tres veïns de la Ràpita com a suposats autors del furt de 500 quilos de garrofes d'una finca agrícola de la població de la comarca del Montsià.

Els fets van tenir lloc el passat diumenge, quan l'arrendatari de la finca hauria sorprès els tres suposats lladres a l'interior de la propietat. Els individus van sortir corrents i van fugir del lloc dels fets amb un vehicle. L'endemà, l'afectat va denunciar davant dels Mossos d'Esquadra que li havien furtat 500 quilos de garrofes, valorades en uns 800 euros.

Els arrestats acumulen diversos antecedents per delictes similars

Els investigadors de la policia catalana van aconseguir detenir els tres individus aquest dilluns i dimarts gràcies a la descripció que va facilitar l'arrendatari de la finca. Els arrestats, de 27, 33 i 38 anys respectivament, acumulen diversos antecedents per delictes contra el patrimoni.

Els tres detinguts van prestar declaració davant els Mossos d'Esquadra i van quedar en llibertat, amb l'obligatorietat de comparèixer al jutjat quan siguin requerits.