Detall de l'escut de la Guàrdia Urbana de Reus en l'uniforme d'un agent

Troben una cartera amb més de 500 euros en un bus municipal de Reus

Una història que retorna la fe amb la humanitat

Hi ha petites històries del nostre dia a dia que ens fan retornar la fe amb la humanitat. En un moment tan complicat econòmicament com l'actual, per a la gent normal cada euro val el seu pes en or. Hi ha persones, però, que són una mica despistades i això els pot acabar passant factura.

És el que va passar aquest dimarts, 26 de juliol, en un autobús de la línia de transport públic de Reus. Un dels passatgers estava fent el seu trajecte amb normalitat i quan va baixar a la seva parada es va descuidar d'un objecte molt preuat: la cartera. 

Perdre la cartera pot ser un autèntic mal de cap, ja que s'ha d'anar a posar una denúncia, cancel·lar targetes bancàries, tornar a fer el DNI i, molts cops, encara també s'hi duen fotografies de carnet que poden tenir un component sentimental molt profund, pel que la pèrdua també pot arribar a ser un cop moral.

Una cartera amb 540 euros i documentació

Tanmateix aquest passatger pot dir que va tenir moltíssima sort. Una persona va avisar el conductor del bus municipal de Reus que algú s'havia deixat el moneder. El conductor va comprovar com a la cartera hi havia documentació que podria permetre localitzar el seu propietari i també hi havia una gran quantitat de diners.

Concretament 540 euros omplien de bitllets aquest moneder. El propietari de la cartera va estar de sort i les persones que van trobar-la ni van pensar a quedar-se amb els diners i la van entregar al conductor del bus perquè se'n fes càrrec i es pogués retornar l'objecte al passatger que se l'havia oblidat.

El conductor va avisar la Guàrdia Urbana de Reus, la qual va fer les pertinents gestions per trobar el propietari. Un cop el van localitzar, van anar fins a casa seva per tornar-li en mà. Una història curiosa que podia haver acabat amb un gran disgust i per sort va tenir final feliç.