Un vehicle de la Policia Local de Cambrils amb una porta oberta

Macabra troballa a l'interior d'un cotxe aparcat a Cambrils

Es va alertar la Policia Local de Cambrils del cos sense vida d'una dona a dins d'un vehicle

Una situació insòlita va alertar una persona a Cambrils. Durant el migdia d'aquest passat dissabte, es va alertar a la Policia Local de la localitat de la Costa Daurada que hi havia el cos d'una persona a l'interior d'un vehicle, segons informa el Diari de Tarragona.

Una estranya situació que va requerir la mobilització dels agents cambrilencs, a més dels Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins al lloc dels fets.

No hi ha indicis de criminalitat

En arribar al lloc de l'incident, els serveis d'emergències desplaçats van veure que hi havia el cos d'una dona que no es movia a l'interior d'un vehicle. Per aquest motiu, van obrir el vehicle, moment en què van comprovar que la dona no tenia pols

En aquest sentit, se li va fer una inspecció mèdica, la qual certificava la seva mort. Un cas que va passar a mans dels Mossos d'Esquadra, però, que en no haver-hi constància de criminalitat, es va tractar com una mort biològica.

Per aquest motiu, es va portar el cas directament a seu judicial, ja que no es va considerar necessari iniciar una investigació d'aquests fets que van succeir el passat dissabte a Cambrils. 

En tot cas, se li farà una autòpsia a la dona que es va trobar a l'interior del seu vehicle morta i es podrà certificar la mort biològica o hi haurà mostres per iniciar una investigació.

Segons el citat mitjà, feia poc temps que la dona vivia a la localitat de Cambrils i vivia amb les seves mascotes, les quals s'han entregat a L'Última Llar per cuidar d'elles.

Així mateix, la dona va ser trobada a l'interior del vehicle molt a prop de casa seva.

Una situació similar a Torredembarra

El passat mes de febrer, un home va ser trobat mort a l'interior d'un vehicle del carrer de Lleida de Torredembarra. En aquest cas, també es va alertar als serveis d'emergències per la presència d'un cos sense vida a l'interior d'un cotxe.

Per aquest motiu, Mossos d'Esquadra va iniciar les comprovacions pertinents d'aquest incident. Tot i això, de pressa es va descartar la mort criminal i es va apuntar que pels antecedents clínics de patologies diverses que patia l'home es tractaria d'una mort biològica.