Els Bombers en les tasques de rescat a Siurana

Troben un cos sense vida a la zona del pantà de Siurana on buscaven el jove desaparegut

El noi, veí de Prades de 29 anys, va entrar a l'aigua buscant una pilota del seu gos i ja no en va poder sortir

A primera hora de la tarda s'ha localitzat un cos sense vida a la zona del pantà de Siurana on els equips d'emergències buscaven el jove desaparegut des del passat divendres.

Fonts dels bombers, que aquest dilluns al matí han reprès les tasques de recerca amb sis dotacions, incloent-hi submarinistes, embarcacions i gossos especialitzats, han confirmat a l'ACN la troballa. 

No s'ha confirmat la identificació del cadàver  i s'estan realitzant les tasques per fer-ho.

Una recerca durant el cap de setmana

Els Bombers de la Generalitat han treballat intensament des de divendres buscant el jove que es va llençar al pantà de Siurana i no en va sortir. Des de l'alerta, es van activar els submarinistes, dotacions terrestres i un helicòpter per rastrejar la zona de l'embassament. 

La recerca es va aturar el divendres a la nit per falta de visibilitat. A primera hora del matí es reprenia per buscar-lo amb immersions a la zona propera a la illeta dels submarinistes de Bombers i Mossos. També hi havia 13 dotacions de bombers i dues embarcacions. 

A més de la unitat sanitària del GROS amb un sanitari del SEM i la Unitat de Comandament. Completaven el dispositiu la Unitat Subaquàtica i efectius de Seguretat Ciutadana i de la Unitat Regional de Medi Ambient dels Mossos d’Esquadra.

El diumenge es va tornar a activar la recerca, ja que no es van obtenir resultats durant el dissabte. En aquesta es va incorporar un gos de rastreig a la recerca del desaparegut i se centraven a l'entorn d'una illeta que hi ha al pantà. 

Dilluns, reactivació i troballa

El matí d'aquest dilluns es reprenia la recerca del jove de 29 anys desaparegut. A primera hora s'han activat sis dotacions dels Bombers, però sense èxit en la recerca. Segons ha explicat el cos d'emergències, s'ha estat fent exclusivament sota l'aigua i, en superfície des de les embarcacions, per mirar de trobar algun indici.

A primera hora d'aquesta tarda, els submarinistes que han estat treballant a la zona, han localitzat un cos sense vida. No es pot confirmar que sigui del jove desaparegut al pantà del Priorat.