Platja.

Segueixen trobant més ossos humans a les platges de la Costa Daurada: ara a Creixell

Ja s'han trobat més d'una desena d'ossos humans a la costa de Baix Gaià

Continua el trencaclosques d'aquest estiu a les platges del Baix Gaià. Després que a Torredembarra diversos banyistes localitzessin fragments d'ossos humans, ara també n'han aparegut en una altra segons avança el Diari de Tarragona. En aquesta ocasió hauria estat Creixell l'escenari de la macabra troballa, que se suma a la desena de peces que fins ara han estat localitzades.

Els fets van passar el passat dimarts, 12 de juliol, i de nou van ser uns banyistes qui van trobar un fragment d'esquelet humà. Les persones que van trobar-lo eren conscients que en els darrers dies Torredembarra i Altafulla havien estat protagonistes per l'aparició d'ossos humans, és per això que quan van localitzar el que creien que també n'era un, van donar l'avís al socorrista de la platja.

Aquest va avisar la Policia Local de Creixell quan passaven minuts de les cinc de la tarda. El fragment que els banyistes havien trobat en aquesta ocasió, a la platja de davant del càmping La Gavina, semblava una costella.

Més d'una desena d'ossos humans localitzats

La policia de Creixell va recollir el fragment i va donar l'avís a la Guàrdia Civil, qui va engegar una investigació per l'aparició d'aquestes restes a les platges de Torredembarra i Altafulla. El misteri continua i es desconeix encara a qui pertanyen els ossos que es troben o si són d'una o diverses persones.

També falta confirmar que es tracta d'ossos d'un esquelet humà. De moment, de la desena de peces trobades al fons marí, n'hi ha tres que estan confirmades com a humanes i la resta pendents d'analitzar, segons explica el Diari de Tarragona. 

Les peces que ja s'ha confirmat que són humanes són les que es van trobar a la platja de Els Muntanyans, a Torredembarra. Allí els banyistes van localitzar un crani, un fragment de fèmur i un de maluc. La Guàrdia Civil ja va pentinar la zona per trobar més peces i iniciar una investigació per esclarir a qui pertanyen aquests ossos.