Pla general d'un helicòpter i bombers en un dispositiu de recerca de desapareguts

Troben la parella d'excursionistes perduda als Ports de Tortosa des de dimarts

Els Bombers els han localitzat el matí d'aquest dijous

ACTUALITZACIÓ 11/02/21 a les 10.15 hores

Bones notícies respecte els excursionistes perduts a la zona dels Ports. Els Bombers de la Generalitat els han localitzats sans i estalvis el matí d'aquest dijous. Cap a les nou del matí han pogut contactar amb ells per telèfon i han explicat que ahir a la nit van equivocar-se de camí i es van desorientar. Els dos senderistes, però, anaven ben equipats i van decidir passar la nit al lloc i continuar el camí aquest matí un cop es fes de dia, segons apunta el 'Diari de Tarragona'.

Com que els dos excursionistes es trobaven molt a prop del lloc on havien aparcat el seu cotxe, motiu pel qual els Bombers han desactivat el dispositiu de recerca.

NOTÍCIA 11/02/21 a les 8.52 hores

Els serveis d'emergència estan buscant una parella que va sortir aquest dimarts, 9 de febrer, a fer senderisme als Ports de Tortosa, i encara no ha tornat a casa. Els dos excursionistes tenien la intenció de passar la nit de dimarts a dimecres en una ermita abandonada, i tornar a casa el dimecres. Ahir, però, la parella no va tornar a casa en tot el dia, moment en què la família va decidir donar l'avís als Mossos  i posar una denúncia de desaparició.

Un dispositiu format pels Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra va iniciar aquest dimecres la recerca per localitzar la parella, sense èxit, i està previst que aquest dijous es reprengui la recerca, a la qual s'hi afegirà un helicòpter i una unitat canina. En ser una zona limítrofa entre tres demarcacions, també s'ha donat l'avís a la Guàrdia Civil de Terol i Castelló.