Troben els cadàvers de 3 nadons de gat lligats dins una bossa de plàstic al canalet de Deltebre

Troben tres nadons de gat lligats en una bossa i tirats a un canal de Deltebre

L'associació DeltaRescat ha difós la imatge a través de les seves xarxes socials

Nou episodi d'actes inhumans amb petits animals. DeltaRescat, una associació sense ànim de lucre dedicada al rescat i recuperació d'animals maltractats o abandonats, ha compartit una dura troballa a través de les seves xarxes socials. 

L'associació ha estat avisada després de trobar una bossa  al mig del canalet de Deltebre on hi havia nadons de gat lligats al seu interior. Es desconeix si van ser llençats en vida a l'interior de l'aigua. La necròpsi podria ajudar a esclarir el crim i obrir una investigació policial.

Des de DeltaRescat han enviat un missatge d'agraïment  a les persones que han trobat els petits gats i han fet tot per salvar-los-hi la vida, mentre als individus que han fet aquesta barbaritat els han titllat d'«assassins», intentant ser políticament correctes, a més de recomanar «demanar ajuda» abans de matar-los.

En aquest sentit, des de l'associació s'ha demanat que si algú sap alguna cosa d'aquest incident, que ho faci saber.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sentim la duressa de la imatge, sempre és dificil mostrar això i realment no sabem expressar la rabia que sentim sense ser 'políticament incorrectes', ja que res bo podem dir del o de la escoria d'humà/na, capaç encara a dia d'avui, amb totes les opcions que hi han, de fer això. Ens han passat un avís, que han rescatat els seus petits cossos, dintre d'una bossa al mig del canalet. A les persones que heu fet tot el que podieu per ells, milions de gràcies. Gràcies per tenir humanitat, respecte, bondad, i cor. No els heu deixat com a brossa, els heu estimat per un moment. A la escoria que els ha assessinat... aprén a tenir humanitat i esterilitza a la teva gata, aprén a tenir més respecte i demana ajuda abans de matar-los, aprén a tenir bondad i valorar les seves vides i sobretot, tingués cor doncs sense ell, no ets res. Potser hauriem de començar a ser menys políticament correctes i mostrar a aquesta escoria humana, el rebuig tant gran que es mereixen. I des d'aquí, comencem. Aquests tres petits, valien molt més que tu!!! D.E.P angelets, aquí un vau topar amb la escoria més baixa de dos cames. P.D: si algú sap alguna cosa, que sigui valent o valenta i ens ho faci saber per privat. Fem entre tots un món millor, acabant amb aquests actes cruels.

Una publicación compartida de DeltaRescat (@deltarescat_) el