Tres agents dels Mossos d'Esquadra al voltant d'un cotxe policial, amb altres dotacions al fons

Troben el cos d'un home mort amb ferides al carrer a Reus

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets

Investigació oberta a Reus per la mort d'un home aquest dijous al vespre. El Cos dels Mossos d'Esquadra investiga les circumstàncies al voltant del cos sense vida d'un home que s'ha trobat al carrer de Mas Pellicer. Segons ha avançat Tarragona21, la víctima hauria estat trobada als volts de dos quarts de deu del vespre.

Aquest dijous, 4 de novembre, s'ha posat en marxa una investigació policial, que ara espera els resultats de l'autòpsia. L'home presentava ferides de les quals no se n'ha fet públic cap detall. La policia, de fet, no vol apuntar cap indici mentre no arribin els resultats forenses.

Fins ara no ha transcendit ni la identitat ni cap altra dada de la víctima. La policia catalana esperarà que hi hagi els resultats de l'autòpsia per considerar la mort com a producte d'una acció violenta o de causes naturals. Segons les informacions fetes públiques fins ara, hauria sigut un veí del barri de Mas Abelló qui hauria alertat els Mossos d'Esquadra que hi havia un cos sense vida al carrer.

Un incendi destapa una nova plantació interior de marihuana

No és l'única investigació policial que s'ha obert a Reus aquesta setmana. L'incendi del carrer de Sant Serapi també ha motivat l'obertura de diligències policials. Especialment després de trobar, dins de la nau cremada, el que havia sigut una plantació de marihuana interior.

El foc es va declarar quan passaven uns minuts de tres quarts de tres de la tarda d'aquest dimarts. El primer que es va comprovar és que no hi hagués ningú dins de la nau, abandonada i en desús des de fa anys. Els Bombers van desplegar fins a una quinzena de dotacions per fer front a les flames.

L'incendi va acabar provocant el col·lapse parcial de l'edifici, que va provocar que caiguessin el sostre i els pisos fins al soterrani. Amb les flames concentrades a la part més baixa de la nau industrial, les tasques d'extinció es van complicar. Després de treballar-hi tota la nit, ja amb el foc controlat, els Bombers no van acabar d'extingir l'incendi fins dimecres.

Tal com apuntaven els indicis, s'hi va trobar una nova plantació de marihuana interior. No és la primera que es troba en aquest mateix espai, ja que fa quatre anys ja se'n va desmantellar una. De fet, el 2017 es va considerar que era una banda rival robant la droga de la plantació la que havia fet aixecar les sospites dels veïns.

Quan van veure moviments clarament sospitosos, com una furgoneta carregant farcells, van alertar les autoritats. En el cas d'aquesta setmana, alguns indicis apuntarien al foc provocat. De nou, i segons algunes fonts coneixedores del cas, podria tractar-se novament d'una banda rival, que hauria encès la plantació de marihuana interior deliberadament.