Fotografia d'Illiá

Troben l'Illiá, el menor d'edat que havia desaparegut a Reus

Va ser trobat aquest divendres després d'un dia desaparegut

Final feliç després de la desaparició de l'Illiá. El jove reusenc de 17 anys va desaparèixer el passat dijous, 3 de març, al matí. Després d'unes hores sense saber-ne res d'ell, s'ha confirmat que el noi ha aparegut i està amb la seva família.

La seva aparició ha sigut confirmada per l'Institut Baix Camp de Reus, centre on l'Illiá n'és alumne. En concret, se'l va trobar aquest divendres.

Segons van informar fonts de la família, l'Illiá va desaparèixer després de sortir de casa entre les deu i les onze del matí per anar a l'institut. Un centre educatiu on no va arribar-hi en cap moment.

En el moment de la desaparició vestia uns pantalons texans de color blau fosc i una dessuadora de color negre. A més d'anar vestit amb una jaqueta d'hivern, gruixuda, de color blau fosc i calçava unes vambes de color verd i gris.

La família va denunciar la desaparició als Mossos d'Esquadra, que van obrir una investigació per trobar el menor d'edat. Una investigació ja tancada després de l'aparició del menor.