Estrella Do Rego, desapareguda a Cambrils

Novetats sobre la menor desapareguda a Tarragona: localitzada en bon estat a Barcelona

La pista de la nena s'havia perdut fa tot just una setmana i aquest dimecres ha estat trobada pels Mossos

La desaparició d'Estrella do Rego, una menor d'edat desapareguda fa una setmana a Tarragona s'ha resolt satisfactòriament, ja que ha estat localitzada aquest dimecres a Barcelona, segons han informat els Mossos d'Esquadra. La jove, de 16 anys, va ser vista per última vegada a l'Estació de la capital tarragonina, on havia arribat procedent de Cambrils amb el seu germà per anar a l'Escola El Carme, on estudia.

Els dos germans venien de casa de la seva mare, que resideix a Cambrils, i a l'Estació la jove va dir al seu germà que s'avancés i que ella arribaria a l'escola en uns minuts. Això, finalment, no va ser així i des del col·legi de la Part Baixa van avisar els familiars que la nena no havia assistit a classe. Llavors es va iniciar una recerca que ha donat els seus fruits aquest mateix dimecres.

Troben les dues nenes desaparegudes dilluns a la Ràpita

També ha tingut un final feliç la desaparició de dues nenes de 13 anys a la Ràpita, a la comarca del Montsià. Les dues menors, a qui s'havia perdut la pista el passat dilluns, van ser localitzades aquest dimarts al vespre al municipi de Vinaròs, a la província de Castelló.

Les nenes van ser reconegudes per alguns veïns del municipi castellonenc després de veure la seva fotografia a través de les xarxes socials i van avisar la Guàrdia Civil, que va localitzar-les i va custodiar-les fins que van tornar amb les seves famílies.