Guàrdia Civil

Troballa macabra: Continuen apareixent ossos humans a la platja de Torredembarra

Un submarinista va trobar un crani humà durant el cap de setmana

A la platja és normal trobar petxines, algues, burilles i hi ha qui hi va a buscar tresors. El que segur que no és habitual és trobar-se ossos humans. Això és el que està passant en els últims dies a la platja de Torredembarra.

El dissabte passat, a primera hora de la tarda, un submarinista que estava explorant la zona de Nova Torredembarra i Clarà Mar, va fer una macabra troballa que difícilment oblidarà.

Un objecte estrany li va cridar l'atenció i va decidir aproximar-s'hi. Sorprenentment, quan va veure que era no donava crèdit. Es tractava d'un crani, aparentment de persona humana. Les incògnites que s'obrien a partir d'aquell moment eren nombroses.

Tanmateix, el misteri sembla que continua, i és que segons ha avançat el Diari de Tarragona, aquest dilluns han aparegut noves restes humanes a la mateixa zona.

Apareixen més ossos humans a la platja de Torredembarra

Segons explica el mitjà de paper, es va trobar un altre os humà cap a les dues de la tarda. La seva ubicació és pròxima a on es va trobar el crani el dissabte passat, així que tot apunta que les dues peces de l'esquelet podrien estar relacionades.

Malgrat tot, es tracta de només hipòtesis, ja que encara s'ha de dur a terme un examen científic per intentar esbrinar totes les incògnites que aquestes aparicions han portat amb elles.

La Guàrdia Civil es farà càrrec del cas

En aquesta ocasió sembla que l'os que va tornar a trobar un submarinista estaria relacionat amb una extremitat, tot i que encara falta la confirmació oficial.

Quan el va trobar, va entregar-lo al socorrista de la platja de Torredembarra, i aquest va donar l'avís al coordinador i a la Policia Local, la qual va derivar el cas a la Guàrdia Civil, qui se'n farà càrrec.

Amb aquesta segona aparició d'un tros d'esquelet humà, és molt possible que es trobin més peces, és per això que està previst que la Guàrdia Civil escorcolli la zona per intentar trobar més ossos i així poder investigar i esclarir aquests macabres fets.

De ben segur que aquestes seran unes troballes que el submarinista no podrà oblidar.