Mossos d'Esquadra

Tragèdia al Montsià: Troben morta una parella a casa seva

La parella feia uns mesos que havia arribat a la població i la policia té una tràgica teoria sobre la seva mort

Els Mossos d'Esquadra van trobar un home i una dona morts al seu domicili de Godall, al Montsià, aquest diumenge. Les víctimes tenien 54 i 61 anys i residien al número 11 del carrer Sant Josep del municipi.

A l'immoble no tenien llum i feien ús d'un grup electrogen dins de l'habitatge, sense escapament cap a l'exterior. Els veïns van alertar la policia que feia dies que no sentien el soroll de grup electrogen, que no els havien vist i que els seus vehicles estaven estacionats al carrer.

Alguns familiars també van confirmar que feia dies que no en sabien res. Els Mossos van accedir a l'habitatge per una finestra i va trobar la parella sense vida, però sense signes de violència. Haurien mort accidentalment per inhalació de monòxid de carboni.

La parella feia uns mesos que havia arribat a la població i s'havia instal·lat en aquest domicili del carrer Sant Josep. Generaven electricitat amb un grup electrogen que els Mossos van trobar apagat i sense benzina al dipòsit. L'haurien engegat per anar a dormir, però no es van despertar. Els cadàvers no presentaven signes de criminalitat.

Més morts a les Terres de l'Ebre

La mort de la parella ha estat accidental, segons les primeres hipòstesis, però en els últims mesos les Terres de l'Ebre han protagonitzat l'actualitzat informativa amb alguns dels crims més destacats de Catalunya.

El darrer va ser tot just aquest passat cap de setmana a Flix. Els Mossos d'Esquadra continuen investigant la mort d'un home en una masia en aquest municipi de la Ribera d'Ebre. 

Un home va morir després d'una baralla a la masia on vivien tots dos, així com també la dona del difunt. La policia està ara investigant els fets i el presumpte autor dels fets es troba en cerca i captura.

També aquest cap de setmana, la policia catalana va informar que s'havia aconseguit detenir el presumpte autor de l'assassinat a trets d'una dona al Bingo de Tortosa. L'assalt va tenir lloc el passat mes de setembre, i malgrat que s'havien detingut ja dues persones relacionades amb el cas, faltava un tercer implicat.

Aquest ha estat detingut finalment a Brussel·les gràcies a la col·laboració entre Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i la Policia Federal belga.