Un vehicle dels Mossos d'Esquadra de nit

Troben una parella morta a casa a Catalunya: nou crim masclista

L'avís s'ha rebut poc després de les onze i una de les hipòtesis és que ell hauria matat la dona i s'hauria suïcidat

Poc després de les onze del matí els serveis d'emergències han rebut un avís després que es trobés una parella morta al seu domicili. Els fets han passat en una casa de Sant Joan de les Fonts, a la Garrotxa.

Ràpidament els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar com a l'interior hi havia els cossos de dues persones, un home de 63 anys i una dona de 64. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a Girona s'ha fet càrrec del cas.

La hipòtesi amb què treballen ara mateix els investigadors és que podria tractar-se d'un nou crim masclista. Segons les primeres perquisicions, l'home hauria matat la seva dona i posteriorment s'hauria suïcidat. Fins al lloc dels fets també s'hi ha desplaçat la comitiva judicial.

Es confirmen les hipòtesis sobre el crim masclista

Les primeres hipòtesis sembla que es confirmen. La parella trobada morta correspondria a un nou crim masclista a Catalunya. Ell tenia 64 anys i ella 63. Els fets han passat al matí del domicili del matrimoni a Sant Joan de les Fonts, concretament al carrer Pla de l'Estany.

Segons explica l'ACN, l'home abans de posar fi a la vida de la dona ha trucat al germà per avisar-lo que anés a la casa acompanyat de la policia. El germà ha arribat primer i ha trobat el matrimoni mort.

Els investigadors han comprovat com a la casa no hi havia cap obertura forçada, un fet que descarta la implicació de terceres persones i confirma la hipòtesi d'un homicidi i el suïcidi posterior.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també s'ha desplaçat a la casa, però no han pogut fer res per salvar la vida a la parella. L'arma del crim ha estat una escopeta de caça i l'home hauria disparat un tret a la dona i, posteriorment, s'ha suïcidat amb la mateixa arma.

El de Sant Joan les Fonts és el segon crim masclista d'aquest 2021 a la demarcació. Al juny, un home va matar la parella a Porqueres (Pla de l'Estany) i després es va entregar als Mossos d'Esquadra.