Dues patrulles dels Mossos d'Esquadra al carrer Lleida de Torredembarra

Macabra troballa en un cotxe aparcat al centre de Torredembarra

Han trobat una persona morta a l'interior d'un vehicle al carrer de Lleida

La localitat de Torredembarra s'ha despertat amb un estrany incident al carrer de Lleida del municipi. Uns fets que han requerit l'activació dels serveis d'emergència i dues patrulles dels Mossos d'Esquadra a primera hora del matí d'aquest divendres.

Segons ha pogut saber TarragonaDigital, s'ha trobat un home mort a l'interior d'un vehicle en aquest carrer del municipi del Baix Gaià. Els Mossos d'Esquadra han enviat dues patrulles fins al carrer de Lleida, on s'ha trobat el cos de la persona morta.

Els agents de la policia catalana han tancat l'accés a aquesta via a l'altura del carrer de Pere Badia, per a poder executar els treballs i investigar l'incident. Tot i que s'està treballant en aquest succés, les primeres informacions apunten que pels antecedents clínics de patologies diverses de l'home es tractaria d'una mort natural

Tragèdies a Tarragona

Les tragèdies es van sumant a la demarcació de Tarragona. Les últimes setmanes s'han registrat diverses morts per successos a les comarques tarragonines. Els sinistres de trànsit han estat protagonistes, però també n'hi ha hagut d'altres tipus.

L'últim ha estat aquesta passada nit de dijous, on una persona ha mort atropellada per un turisme a l'autovia A-27, al seu pas per Tarragona.  A més d'aquest, a principi de setmana, la matinada del dia 22, un camioner perdia la vida a la Bisbal del Penedès en un accident on es van veure involucrats quatre camions.

El cap de setmana passat també va ser mogut amb dues víctimes mortals de successos ben diferents. El dissabte al vespre una persona va morir atropellat per un camió, en aturar el seu vehicle al voral de l'autopista AP-7 a Tarragona. Va perdre la vida a l'hospital Joan XXIII en arribar-hi en estat crític.

L'altra tragèdia va ser en un incendi en una casa de la Vilella Baixa. Un home va morir en un foc a casa seva al carrer del Riu del municipi del Priorat. Un incident que, segons es va informar, l'hauria provocat la mateixa víctima mortal i seria tractat com un suïcidi.

Una setmana negra a les comarques tarragonines i un mes ben complicat pel que fa a les tragèdies.