Imatge d'arxiu d'un camió dels Bombers de la Generalitat

Troben una plantació de marihuana en apagar un incendi en un pis de Salou

Els Mossos d'Esquadra han detingut al propietari de la plantació

El servei d'emergències va rebre l'alerta d'un incendi als volts de dos quarts de vuit del vespre d'aquest diumenge, 25 d'octubre. L'incident succeïa al número 11 del carrer Pere Martell de Salou  i fins al lloc dels fets s'hi adreçaven els Bombers de la Generalitat, la Policia Local de Salou i els Mossos d'Esquadra. 

En arribar al lloc dels fets, es va veure que sortia molt fum des d'un dels pisos. Els primers en accedir a l'habitatge van ser els agents salouencs, però es van trobar en una sorpresa. El pis havia estat transformat en un hivernacle de marihuana, on hi havia un centenar de plantes de cànnabis. L'origen del foc se situava una de les regletes elèctriques, les quals havien patit un sobresscalfament  del cablejat per un ús fraudulent del fluid elèctric.

Després d'una hora treballant en l'incendi de l'edifici salouenc, es va donar per acabat l'incendi i es va procedir a l'actuació policial, ja que el propietari de l'immoble i de la plantació  es va personar al lloc de l'incident. En confirmar les diverses gestions, els Mossos d'Esquadra van detenir  un home de 27 anys i empadronat a Ripollet, per un delicte contra la salut pública.