Un mosso d'esquadra, entre les plantes de marihuana trobades en una nau del polígon Belianes de Cambrils.

Troben un bosc de marihuana a Campclar gràcies a una baralla amb arma blanca

Els Mossos d'Esquadra van trobar gairebé 300 plantes de cànnabis en diferents estats

El carrer del riu Llobregat del barri de Campclar  va ser protagonista d'una baralla amb arma blanca entre dues persones. Els fets es remunten al 28 d'abril i no van passar desapercebuts pels veïns, que van alertar els Mossos d'Esquadra. Una patrulla ARRO de la policia catalana, va anar fins al lloc dels fets, on van trobar els dos protagonistes de la baralla, que van ser identificats  i, un d'ells, estava ferit  per diversos talls de l'arma blanca.

La baralla descobreix un pis de marihuana

Els fets del riu Llobregat no només quedarien en una batussa  amb arma blanca i ja està. La baralla s'havia iniciat en un pis i els indicis feien presagiar que la discussió havia començat per un tema de droga, en concret, de marihuana. Davant aquestes circumstàncies, els Mossos d'Esquadra van demanar una ordre d'entrada al domicili al jutge, el qual la va autoritzar l'endemà de la baralla.

El 29 d'abril, els agents de la policia catalana van entrar al domicili de Campclar i es van trobar una gran plantació de marihuana indoor. Hi havia tota mena de plantes cannàbiques en diferents estats de creixement, així com secades i preparades per la venda i tràfic de substàncies estupefaents.

Les plantes de marihuana  ocupaven tres habitacions de l'immoble. En una n'hi havia 116 i en una altra 120, on estaven en fase de creixement i a punt de ser tallades per assecar, i en una darrera hi havia 55 plantes seques. En total, 291 plantes de marihuana. A més, hi havia tota classe de material per al cultiu  i assecat de les plantes, a més de tenir punxada la llum elèctrica.

Delicte contra la salut pública

En trobar-se totes aquestes plantes de marihuana al domicili, els Mossos d'Esquadra van detenir  un dels autors de la baralla, un jove de 23 anys veí de Tarragona  i nacionalitat marroquina, el 30 d'abril com a presumpte autor d'un delicte contra la salut públicadefraudació del fluid elèctric.