Un agent dels Mossos d'Esquadra agafant l'escultura dels Jocs Olímpics recuperada a Barcelona

L'incendi en l'intent d'ocupació al carrer del Narcís de Calafell descobreix una plantació indoor de marihuana

Els Mossos d'Esquadra han detingut un dels responsables a Castelledefels

La història continua en l'incident del carrer del Narcís, a la urbanització Valldemar, del municipi de Calafell. Després que el consistori calafellenc confirmés l'intent d'ocupació truncat per un incendi  el dilluns 15 de febrer a les 20.20 hores, ara se li afegeix la troballa d'una gran plantació de marihuana indoor en el mateix punt, segons informa el Diari de Tarragona. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els veïns de la zona lamenten els problemes que els ocasionen els intents d'ocupació i altres fets, que suposen un perill per a tots els que viuen a la urbanització Valldemar de Calafell. El dimarts, a les 12.15 hores, a l'avinguda de la marca Hispànica, de Segur de Calafell, on també havien intentat ocupar l'immoble.

De l'intent d'ocupació a la troballa de la marihuana

Els Bombers de la Generalitat rebien l'avís a un quart i cinc de les nou del vespre per apagar un foc al carrer del Narcís. En activar dues dotacions, van comprovar que es tractava d'un incendi  elèctric, originat a la caixa per una baixada de tensió. Els Bombers van avisar la companyia elèctrica i es va tallar la llum perquè es pogués apagar l'incendi, el qual es va tancar sense cap ferit, però provocant el tall de llum a una trentena de veïns de la zona.

Els bombers, abans de marxar del lloc de l'incendi, van alertar als Mossos d'Esquadra que l'incendi s'havia originat per una connexió il·legal al fluid elèctric. En comprovar el consum de l'immoble es va evidenciar una possible plantació indoor al seu interior. Els agents van accedir a l'interior de la casa i van trobar evidències que s'estava vivint al seu interior, a més d'habitacions habilitades pel cultiu interior de marihuana en altres estances.

Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra inicien les investigacions i, segons el citat mitjà, es va determinar que dos homes originaris de la zona de l'est d'Europa n'eren els responsables. En obtenir el permís per poder registrar l'immoble, es van trobar unes 500 plantes, a més d'estris pel cultiu intensiu de marihuana.

Darrere de la plantació hi hauria una organització criminal dedicada al cultiu de marihuana. Els Mossos d'Esquadra van muntar un dispositiu policial i van detenir un home, de nacionalitat albanesa de 26 anys, a Castelldefels  com un dels responsables de la plantació. La investigació continua oberta i es busca l'altre responsable.