Dos ponis a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Reus

Ponis a comissaria: la policia els recull passejant per Reus

Els conductors han alertat de la seva presència a l'avinguda de Tarragona

Curiosa i inesperada presència la que han trobat els conductors que circulaven per l'avinguda de Tarragona de Reus a primera hora del matí. Els usuaris que han passat per aquesta via d'entrada o sortida de la capital del Baix Camp han vist dos animals.

En concret, a dos quarts i cinc de les vuit del matí d'aquest dimarts, 15 de març, diversos conductors han alertat de la presència de dos ponis a l'avinguda de Tarragona.

La Guàrdia Urbana de Reus ha recollit l'avís i han hagut d'actuar per aquesta inesperada situació a la ciutat. En aquest sentit, han localitzat els dos animals i els han portat fins a comissaria perquè estiguin segurs.

Els dos ponis estaran a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Reus fins que se'n faci càrrec la protectora d'animals, ja que es desconeix com han arribat a aquesta zona.


Tot i això, ben a prop de l'avinguda de Tarragona de la capital del Baix Camp hi ha un centre hípic, però es desconeix si s'han escapat d'aquest recinte, els han abandonat o provenen d'un altre punt i han fet cap a aquesta zona.