L’Espai Natural dels Muntanyans de Torredembarra

Troben un tercer os humà a la platja de Torredembarra

La Guàrdia Civil pentinarà la zona per intentar esclarir els fets

La platja de Torredembarra s'ha convertit en l'escenari d'una pel·lícula de terror des del cap de setmana. Com si es tractés d'un trencaclosques que cal resoldre, van apareixent ossos humans. El tercer que s'ha trobat va ser aquest dimarts, 5 de juliol, per una persona que era a la zona practicant submarinisme.

Comença a ser una pràctica habitual. Després de l'ensurt que es va endur el submarinista que va descobrir la primera de les restes, un crani humà, el dissabte passat mentre explorava el fons marí de la zona de Torredembarra, ara ja no sorprèn els banyistes descobrir algun fragment d'os.

La següent part que un banyista va trobar ahir va ser un fèmur, que segons explica el Diari de Tarragona tindria uns 40 centímetres. Tal com va fer ja la primera persona que va trobar el crani, va avisar els socorristes i aquests es van fer càrrec de la situació passant l'avís a la Policia Local.

Aquest dimarts ha aparegut una nova peça. Un altre submarinista que explorava la zona va trobar un tros de maluc, segons ha avançat el rotatiu tarragoní. Amb aquesta ja són tres les parts de l'esquelet que s'han descobert sense buscar.

És per això que la Guàrdia Civil ja va avançar que tenia previst inspeccionar la zona, un procés que està previst que es faci en els pròxims dies.

S'espera que es puguin continuar aconseguint més peces d'aquest misteriós esquelet i d'aquesta manera poder esbrinar a qui corresponen i què va passar perquè acabessin al fons marí de la platja de Torredembarra. De moment, la macabra incògnita continua.