Imatge d'un agent de la Guàrdia Urbana de Lleida

La Urbana identifica i castiga el jove que gravava un repte de TikTok a Torreforta

Els agents han denunciat els fets per infracció de trànsit

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha localitzat i denunciat, una setmana després, al presumpte autor de les infraccions comeses el passat dimarts 9 de novembre al barri de Torreforta a les 18 hores.

Tot sigui pel TikTok

L'acusat surt al vídeo compartit a les xarxes socials assegut en un tamboret situat en mig de la carretera del barri tarragoní i, mentre prenia una beguda, els vehicles que passaven per aquella direcció havien d'esquivar-lo. D'aquesta manera, obstaculitzava el pas dels cotxes.

L'única intenció del jove era gravar-se complint un repte, amb l'objectiu de què es torni viral en l'aplicació TikTok, però les coses no van sortir tal com ell esperava.

Ja en són milers els reptes marcats a TikTok perquè els usuaris els puguin complir, però n'hi ha uns quants que poden suposar un autèntic perill per a la ciutadania.

Infraccions a la via pública

L'individu hauria causat problemes en el recorregut dels turismes, és per això que la Guàrdia Urbana de Tarragona el va identificar i denunciar per infracció al trànsit i per originar desordres de caràcter moderat als espais públics o establiments. 

La consellera de Seguretat Ciutadana, Cristina Guzmán, s'ha mostrat satisfeta amb la feina de la Guàrdia Urbana del municipi: «hem de felicitar els dos agents que han dut a terme la investigació, ja que ha permès que una setmana després la persona fos identificada i denunciada».

A més, ha afegit que «bretolades així no poden repetir-se, ni quedar impunes, ja que poden acabar causant problemes molt més greus de convivència i seguretat ciutadana».