Un policia amb una grua al carrer.

Troben a Tarragona un cotxe francès amb un vidre trencat i descobreixen una sorpresa

Els agents van descobrir un estrany delicte quan van comprovar les dades

La Guàrdia Urbana de Tarragona es va endur una sorpresa en un dels seus serveis, descobrint un delicte que no s'esperaven. Els fets van passar quan els agents tarragonins van localitzar un cotxe, amb matrícula francesa, que tenia un vidre trencat.

Van comprovar les dades a la DGT, tot esperant poder avisar els propietaris per comunicar-los que el vehicle tenia un dels vidres trencats. Tanmateix el desenllaç no va ser el que s'esperaven. 

Un cop van consultar les dades facilitades per la Direcció General de Trànsit, van veure que la matrícula i el número de bastidor no coincidien amb el cotxe que tenien davant. En fer més comprovacions van descobrir que es tractava d'un vehicle robat molt lluny de Tarragona, concretament a Itàlia.

Davant d'aquesta situació, la Guàrdia Urbana de Tarragona va decidir immobilitzar el cotxe, ja que ara s'iniciarà una investigació més a fons per esclarir els fets.

S'intenta escapar d'un control d'alcoholèmia a Tarragona

Aquest no ha estat l'últim succés destacat en les últimes hores a Tarragona. També van patir un bon ensurt quan estaven fent controls rutinaris a la ciutat.

La policia tarragonina va donar l'alto a un cotxe perquè aquest s'aturés i fes el control d'alcoholèmia. Lluny de fer cas, el cotxe va accelerar per intentar fugir, però la seva missió va acabar ben aviat quan va xocar amb un cotxe dels Mossos d'Esquadra.

Per aquest motiu, el conductor del cotxe va ser denunciat per conducció negligent, tenir la ITV caducada i tinença d'estupefaents.