Imatge d'un agent de la Guàrdia Civil davant de les hortalisses furtades a l'Aldea

Un veí d'Amposta, enxampat ‘in fraganti’ robant verdures i hortalisses d’un hort a l’Aldea

Robava els productes durant la nit i l'endemà els venia a mercats ambulants

Un veí d’Amposta va ser enxampat ‘in fraganti’ mentre robava verdures i hortalisses d’un hort ubicat a la partida anomenada Bombes de Campredó. El lladre robava els productes durant la nit i els venia en mercats ambulants l’endemà. Els agents del Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) i de la caserna de la Guàrdia Civil de Tortosa van sorprendre l’individu mentre cometia el furt.

Les darreres setmanes, el gremi d’agricultors dels horts de la zona de Tortosa van mostrar la seva preocupació pels robatoris i furts continuats d’hortalisses que havien estat patint recentment. Els pagesos havien sol·licitat a les patrulles del SEPRONA que poguessin col·laborar amb la prevenció d’aquest tipus de delictes.

Els fets van tenir lloc la nit del divendres passat, quan una patrulla de la Guàrdia Civil estava duent a terme un servei orientat a la protecció de la flora i la fauna. Els agents van localitzar, en un camí de la partida de Bombes de Campredó-l’Aldea, un vehicle aparcat i, al costat, diverses hortalisses recol·lectades recentment d’un hort proper. Molt a prop, hi havia un home amb utensilis per recol·lectar les hortalisses.

La Guàrdia Civil va identificar l’individu, el qual no va poder acreditar ser el propietari de l’hort ni tenir permís per recol·lectar els productes. D’aquesta manera, se li va prendre declaració en qualitat d’investigat per un delicte de furt, i va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tortosa.