Veïns dels Garrofers de Coma-ruga, protestant.

Veïns de Coma-ruga en peu de guerra: «Això no és una autopista!»

Residents de la urbanització Els Garrofers protesten per la velocitat dels vehicles que accedeixen a un supermercat de la zona

Els veïns de la urbanització Els Garrofers de Coma-ruga han dit prou i aquest dissabte 28 d'agost han sortit al carrer a protestar. Fa temps que es queixen de la velocitat excessiva amb la qual circulen alguns dels vehicles que van a un supermercat de la zona. 

Els veïns asseguren que alguns vehicles poden arribar a passar a una velocitat de 80 km/hora, quan el límit és de 30. Això suposa un perill per la gent que resideix en aquesta zona, especialment als carrers de la Tardor i l'Estiu. També afirmen que s'han produït atropellaments mortals de mascotes.

Reductors de velocitat

Aquest dissabte, desenes de veïns van fer una marxa lenta i van tallar accessos al supermercat, per fer sentir la seva protesta. Duien pancartes en les quals expressaven que aquells carrers no són «una autopista». La protesta també anava dirigida a l'Ajuntament, ja que reclamen que es posin reductors de velocitat i es millori la senyalització.

De fet, els veïns afirmen que fa temps van entrar una instància a l'Ajuntament demanant solucions, però que no han rebut resposta.