Una de les càmeres d'accés al nucli antic del Vendrell.

El Vendrell posa 125 multes en dos dies per l'accés de vehicles a l'illa de vianants

Les sancions són de 200 euros

L'Ajuntament del Vendrell va anunciar a finals del mes de maig que el 7 de juny es començaria a multar per l'accés no autoritzat de vehicles a l'illa de vianants. Les càmeres lectores de matrícules es van instal·lar a finals del 2020 i van estar funcionant en proves durant uns mesos.

Segons dades de la Policia Municipal, en els dos primers dies que es van activar les sancions (7 i 8) es van posar 125 multes. La policia va comprovar les matrícules captades i, un cop descartades les que tenien permís, va procedir a sancionar la resta. Les multes són de 200 euros.

Quatre càmeres

En total són quatre les càmeres lectores de matrícules que s'han posat en diferents accessos a l'illa de vianants del centre. Estan ubicades als carrers Major, Prat de la Riba, Mar i Carnisseria. Els únics que tenen permís per passar són els veïns, els transportistes i els comerciants del mercat ambulant.

Qui necessiti un accés temporal a l'illa de vianants l'ha de demanar amb una antelació mínima de 48 hores al correu electrònic a plevilla@elvendrell.net