Platja de l'Arenal

Desallotgen una platja tarragonina per la presència de dos taurons

S'ha hagut de clausurar l'entrada l'aigua i hissar la bandera vermella mentre es revisava la zona

Moments de tensió i pànic a la platja de l'Arenal de l'Hospitalet de l'Infant. El Servei de Socorrisme del municipi ha hagut d'alertar totes les persones que estaven a l'aigua i a la sorra en veure dos taurons d'uns tres metres, segons informa el Diari de Tarragona.

Els banyistes i l'equip de socorrisme l'han vist poc després de les dotze del migdia i es tractaria d'una espècie de tintorera. En veure-ho, de pressa s'han evacuat als banyistes de l'aigua i s'ha hissat la bandera vermella.

Així mateix, l'equip de Salvament Marítim ha estat alertat pel servei de socorrisme, així com també han rebut aquesta informació les autoritats locals de l'arribada d'aquests taurons a la costa tarragonina.

Per tot plegat, la platja ha estat clausurada a tots els usuaris, segons informa el citat mitjà, fins que s'ha rastrejat tota la zona afectada. En comprovar que no hi havia presència de cap espècie de tauró, s'ha reobert.

Tot i això, els usuaris que s'han quedat a la platja durant tota aquesta estona, cap a un quart de dues de la tarda, han vist un altre tauró.