Imatge de l'accident a la C-51 entre el Vendrell i Albinyana

Graven un cotxe perdent el control i accidentant-se a la C-51 entre el Vendrell i Albinyana

El conductor circulava fent esses i envaint el carril contrari

Un conductor va resultar ferit aquest dimecres, 16 de desembre, després de bolcar amb el seu cotxe mentre circulava per la carretera C-51 entre el Vendrell i Albinyana. El cotxe, un Fiat 500, feia estona que conduïa fent esses per la carretera, fins al punt que el conductor i el copilot del vehicle que anava darrere seu van decidir enregistrar-ho en vídeo.

Al vídeo es veu com el Fiat circula fent esses per la C-51, clarament sense poder controlar el cotxe i envaint en diverses ocasions el carril contrari i posant en perill la resta de conductors. En un moment donat, el cotxe perd el control cap a la dreta i cau pel marge de la carretera. El cotxe acaba bolcant totalment fent diverses voltes de campana.

Segons el Servei Català de Trànsit, l'accident va tenir lloc a dos quarts de dues del migdia i el conductor va resultar ferit de caràcter lleu. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va enviar dues ambulàncies al lloc dels fets, i també s'hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra.