Imatge d'una actuació dels Xiquets del Serrallo a la plaça de la Font de Tarragona

Aparten un casteller dels Xiquets del Serrallo per un suposat cas d'abús a una menor

L'home, de 39 anys, va ser detingut la passada setmana pels Mossos d'Esquadra

Els Xiquets del Serrallo han apartat un casteller arran de la seva detenció per un suposat delicte d'abús sexual a una menor, segons ha avançat TAC12. En aquest sentit, l'home, de 39 anys, va ser detingut el passat 24 d'agost pels Mossos d'Esquadra, quedant en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Fonts la colla consultades per l'ACN, han explicat que els fets van tenir lloc fora de l'àmbit dels Xiquets del Serrallo i que, una vegada van rebre la notificació del cas per part d'agents de la policia catalana, van suspendre cautelarment els drets del casteller. En aquest sentit, van comunicar-li per correu electrònic que no podia participar en cap activitat ni apropar-se a la seu de l'entitat.

Quan hi hagi una resolució judicial sobre el cas, els Xiquets del Serrallo decidiran en assemblea una decisió sobre aquest membre de la colla, actualment suspès. Els castellers del barri mariner han demanat que no s'especuli sobre els fets, ja que estan actualment sota investigació.