Imatge del pont elevat afectat, a Torredembarra

Un camió ploma xoca contra un pont de vianants a Torredembarra i obliga a tancar-ne l'accés

Els fets s'han produït al voltant de les 16.00 hores, a la passarel·la que connecta el passeig de la Sort amb el passeig de Francesc Macià

Actualització - 18.39 hores

Les tasques de sanejament de la Brigada Municipal de Torredembarra al pont elevat ja han finalitzat i la circulació s'ha restablert, segons informa el consistori torrenc. La passarel·la de vianants, però, romandrà tancada a l'espera d'una revisió a fons. El camió que ha topat amb el pas, d'uns 5 metres, sortia d'una obra i no havia tancat la ploma correctament.

Notícia - 17.29 hores

Ensurt viari al municipi Torredembarra. Durant la tarda d’avui dimarts, 13 d’octubre, un camió ploma ha topat contra el pont elevat de vianants que connecta el passeig de la Sort amb el passeig de Francesc Macià, sobre l’antiga N-340 torrenca. Els fets, concretament, s’han produït al voltant de les 16.00 hores i la Policia Local ha tallat el trànsit i l'accés a la passarel·la per tal d’avaluar-ne els danys. Efectius dels Bombers de la Generalitat i tècnics d’Adif —arran de la proximitat de l’incident amb el traçat ferroviari— han acudit posteriorment a la zona.