Una ambulància del SEM i un cotxe de policia en un accident

Cues quilomètriques per un xoc entre 6 cotxes a l'A-7 a Cambrils

L'accident en cadena ha deixat ferits

Ensurt a primera hora d'aquest dimarts 6 de setembre. L'A-7 ha estat protagonista d'un accident molt aparatós que, malgrat tot, només ha deixat una persona ferida de consideració. Les cues formades, però, han estat quilomètriques, ja que s'ha produït en hora punta.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís per l'accident a les 07.56 hores del matí d'aquest dimarts. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, tres vehicles haurien topat al quilòmetre 1144 de l'A-7, a l'altura de Cambrils. Tot seguit, tres cotxes més han impactat en el primer accident, deixant un xoc múltiple amb fins a 6 vehicles implicats.

L'aparatositat del xoc feia presagiar males notícies, però de tots els ocupants dels sis cotxes només hi ha hagut una conductora que ha patit ferides de consideració. La resta, segons Trànsit, han resultat ferits lleus.

El que ha estat inevitable és que es formessin cues quilomètriques, ja que en aquesta hora a l'A-7 hi ha força trànsit i s'ha hagut de tallar la carretera en sentit Barcelona mentre s'auxiliaven els implicats en l'accident múltiple. Una hora després ja s'ha pogut reobrir un carril de circulació i les cues han anat disminuint.

En l'accident hi han participat efectius dels Mossos d'Esquadra, dels Bombers i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).