A punt la 29a edició del Concurs de Focs Artificials de Tarragona

Del 3 al 6 de juliol, hi participaran les pirotècnies Esteban Martín, Alpujarreña, Mediterráneo i Aquarêve Artificie

Aquest dimecres, 3 de juliol,  arranca la 29 edició del Concurs de Focs Artificials de Tarragona. Enguany, la jornada comptarà amb la participació de quatre pirotècnies: les granadines Pirotècnia Esteban Martín i Pirotècnia Alpujarreña, la valenciana Pirotècnica del Mediterráneo i la francesa Pirotècnica Aquarêve.

Alhora,  per desè any consecutiu, es durà a terme la iniciativa ‘Sopars sota els focs’. Un total de sis restaurants —El Llagut, el Racó de l’Abat, l’Alvocat, el Filosofia, La Andaluza i el Maritime d’Altafulla—ompliran durant les quatre nits del concurs, del 3 al 6 de juliol, el cèlebre Passeig de les Palmeres. Aquests oferiran 35 àpats diferents per un preu de 6 euros cada plat i 5 euros les postres.

 

Pirotècnies d’arreu del territori espanyol

Dimecres 3 de juliol, a les 22.30 hores, la Pirotècnia Esteban Martín serà l’encarregada de donar tret de sortida a la 29a edició del Concurs de Focs Artificials de Tarragona.  Des de Granada, es tracta d’una empresa familiar que ha anat passant de generació en generació des de l’any 1895 i ha estat guanyadora del VII Concurs de Pirotècnica Ciudad de El Ejido, en la seva edició d’espectacle piromusical el 2002.  

Dijous 4 de juliol, a les 22.30 hores, serà el torn de la Pirotècnica Alpujarreña. També granadina i sorgida l’any 1890, ha estat l’encarregada de realitzar la mascletà d’Alacant el 2015 i la novena mascletà de les falles de València el 2018.

Divendres 5 de juliol, a les 22.30 hores, els hi tocarà a la pirotècnica del Mediterráneo. Creada l’any 2015 a València, han disparat en indrets d’alt compromís com a les festes de la Magadalena de Castelló o al Concurs Internacional El Ejido.

El Concurs de Focs de Tarragona només tindrà una pirotècnia estrangera

Provinent de França i sent l’única pirotècnia estrangera, Aquarêve Artificie serà l’encarregada de cloure dissabte 6 de juliol, a les 22.30 hores, la 29a edició del Concurs de Focs Artificials de Tarragona.

Nascuda l’any 1991, destaca pel seu estil centre-europeu, més sobri i centrar en els efectes digitals. Tanmateix, està especialitzada en el disseny d’espectacles piromusicals, performances i la creació d’efectes especials per a espectacles.