Societat Civil Catalana i l'Exèrcit celebraran el 40è aniversari de la Constitució a Tarragona

Societat Civil Catalana ha organitzat una trobada, pel dia 4 de desembre, al mateix indret de Bonavista on Vox va fer el seu acte el passat 17 de novembre

Tarragona encararà la setmana vinent els actes de celebració del 40è aniversari de la Constitució espanyola. Per una banda, Societat Civil Catalana (SCC) portarà a terme, el  dimarts 4 de desembre, una ponència, amb tres diputats tarragonins «constitucionalistes» al Congrés, al mateix local on Vox va dur a terme el seu acte el passat 17 de novembre, la Braseria Cabrera  del barri tarragoní de Bonavista.

Els diputats que intervindran en l'acte de SCC són Jordi Roca, del Partit Popular; Sergio del Campo, de Ciutadans; i Joan Ruiz, del PSC. Des de Societat Civil Catalana a Tarragona han explicat que «hem triat aquest emplaçament per donar suport, de manera implícita, a un particular que ha viscut amenaces només per acollir un acte d'un determinat partit polític, com ha acollit actes de tota mena de partits».

SCC ha manifestat, també, que «hem convidat a tres dels sis diputats tarragonins perquè entenem que aquests tres són els que defensen el constitucionalisme. L'acte de dimarts serà obert al públic».

D'altra banda, el mateix dimarts dia 4, la banda de la Inspecció General de l'Exèrcit realitzarà un concert, a partir de les 19.00 hores al Teatre Tarragona, en homenatge al 40è aniversari de la Constitució. El concert l'està organitzant «la Delegació de Defensa de Catalunya, amb la Subdelegació del Govern espanyol a Tarragona i el suport de la Subdelegació de Defensa de Tarragona». 

Tensió en la concentració de Vox a Bonavista

La Braseria Cabrera de Bonavista va ser l'escenari triat per la formació d'ultradreta Vox  per dur a terme, el passat dissabte 17 de novembre, «una jornada de formació». El dia va acabar amb tensió entre els assistents a l'acte de Vox i una manifestació «antifeixista» que s'havia convocat com a mostra «de rebuig a la presència de Vox al barri».