Fotografia de família a Parc Central.

Parc Central arriba als 25 anys amb gairebé el 100% de superfície ocupada

El centre comercial tarragoní vol celebrar l'efemèride amb un programa farcit d'activitats culturals i esportives

El centre comercial de Tarragona, Parc Central, està d'aniversari. Aquest 2022 celebra els seus 25 anys, una efemèride molt especial i que l'agafa en un moment molt dolç. Per a celebrar-ho, han decidit preparar un mes de maig ple d'activitats esportives i culturals a les seves instal·lacions, entre el 13 i fins al 28 d'aquest mes.

Parc Central va revolucionar el comerç no només de la ciutat de Tarragona, sinó de tota la demarcació. Fa 25 anys va ser el primer centre comercial amb aquestes característiques a l'àrea tarragonina. El 15 de maig de 1997 va obrir portes per primer cop enmig d'una gran expectació. Després d'alts i baixos en la seva història, ara mateix el centre comercial gaudeix d'una salut més que envejable.

Un referent en el comerç i l'oci de Tarragona

Fins al 99% de la seva superfície comercial està ocupada. I no només això, sinó que la seva oferta és molt variada. Parc Central compta amb més de 100 operadors de marques capdavanteres tant de la moda com de la gastronomia, la decoració, l'entreteniment i el lleure. En total, 35.000 metres quadrats de referència en moda i complements a tot el Camp de Tarragona.

El gerent del centre comercial tarragoní, Francisco Lambea, ha volgut posar de manifest aquest múscul assegurant que estan «consolidant el seu posicionament i prestigi que atrau marques exclusives a la demarcació». 

Un mes ple d'activitats per celebrar els 25 anys

Així doncs, Parc Central vol celebrar amb els visitants del centre l'efemèride i ho farà programant diverses activitats culturals i esportives durant les dues últimes setmanes d'aquest mes de maig.

A més a més, els actes volen reforçar a la vegada el vincle amb el teixit social de Tarragona i les seves entitats, pel que les principals accions aniran lligades als Xiquets del Serrallo, el grup tarragoní Bandarra Street Orkestra, el CBT i el Nàstic de Tarragona, entre d'altres.

El cap de setmana del 13 i 14 de maig la cultura i la música seran els protagonistes. El 13 de maig els Xiquets del Serrallo faran una actuació castellera a la planta 0 a partir de les 20.00 hores. L'endemà, la Bandarra Street Orkestra animarà els visitants del Parc Central amb música itinerant, i tots dos dies els infants que visitin el centre comercial rebran obsequis.

Un torneig de bàsquet 

El següent cap de setmana, el 21 de maig, Parc Central acollirà de 09.00 a 20.00 hores un torneig de 3x3 de bàsquet, obert a tothom i gratuït. Per assistir-hi només cal que feu la inscripció prèvia clicant en aquest enllaç o al Punt d'Atenció al Client de Parc Central.

El torneig està organitzat amb el Club Bàsquet Tarragona i es farà al pàrquing de la terrassa. La inscripció està limitada a 24 equips i s'oferirà avituallament i una samarreta per a cada participant, a banda del material necessari per poder jugar i un petit obsequi per als guanyadors.

També se celebrarà un concurs de triples, amb una fase prèvia de 14.00 a 16.00 hores i una final a les 20.00 hores, així com un concurs d'esmaixades a les 20.15 hores. Els guanyadors dels dos concursos rebran una targeta regal de 100 euros. Paral·lelament durant tota la jornada es faran batucades.

Un pas més en la relació amb el Nàstic

Finalment, Parc Central aprofitarà els 25 anys per enfortir els vincles amb el Gimnàstic de Tarragona. El centre comercial passarà a ser partner del club grana i i durant el mes de maig regalarà als clients entrades per veure els seus partits i també per gaudir dels cinemes Yelmo a través de sortejos a les xarxes.

Per celebrar l'efemèride, el 28 de maig hi haurà una 'fan zone' del Nàstic amb moltes activitats durant el dia: sortejos de samarretes signades, entrega de marxandatge, la presència de jugadors del primer equip, exhibicions de les diferents disciplines del club, zona infantil amb Salting Tarraco, etc.