Una pista de futbol a Tarragona

Adjudiquen els treballs de millora en dues pistes poliesportives de Tarragona

Es prepara un pla d’actuació per a la millora de totes les instal·lacions esportives a l’aire lliure de la ciutat

L'Ajuntament de Tarragona està millorant les pistes esportives de Boscos i la Mora. A través de la Conselleria de Territori, s'ha adjudicat els treballs a l'empresa Sabaté Construccions. Les obres tenen una durada prevista de quatre setmanes i s'iniciaran al mes de setembre per un import total de 17.450 euros més IVA.

Des de la Conselleria d'Esports del consistori tarragoní, s'ha fet un inventari  de totes les pistes poliesportives. En aquest sentit, s'està treballant en la planificació de millora i activació dels diferents espais de la ciutat a l'aire lliure. 

La consellera d'Esports, María José López, ha explicat que l'objectiu d'aquest inventari és «tenir totes les instal·lacions  a punt per posar-les al servei de la ciutadania». «Tarragona —afegeix— és una ciutat que pot presumir de tenir gairebé un centenar d’instal·lacions esportives a l’aire lliure i nosaltres com a institució tenim l’obligació de mantenir-les en un estat òptim per tal que tota la ciutadania en pugui fer ús».

«Ara, amb la col·laboració de la Conselleria de Territori, podem iniciar les intervencions a la Mora i Boscos, però la intenció és estendre-ho a tota la ciutat», conclou la consellera.

Les actuacions es fan en dues pistes poliesportives tarragonines. A la de la Mora, el pressupost destinat és de 14.470 euros, entre la pista de bàsquet i la de futbol sala. Entre els treballs que s'hi faran destaca la substitució d'una part del terra de la pista de bàsquet, que ara mateix està impracticable a causa d'una esquerda en el paviment que origina un important desnivell.

En les dues pistes hi ha previstos treballs de pintura, sanejament d’esquerdes i altres desperfectes i millores en les tanques.

Pel que fa a les obres d'arranjament de la pista poliesportiva de Boscos, s'hi destina un pressupost de 3.070 euros. En aquest cas, la partida més destacada correspon a la construcció d'un conducte mitja canya per conduir les aigües pluvials i evitar que s'acumulin a la pista.