Pictograma Casal Esportiu Riu Clar

L'ADT i 'Todos en Azul' col·laboren en la difusió del projecte 'Entén la teva ciutat amb pictogrames'

El primer equip dels de Torreforta lluirà en la seva samarreta el logotip de l'entitat sense ànim de lucre dedicada a donar suport a persones amb autisme | Durant l'acte de presentació de l'acord s'ha col·locat el pictograma de poliesportiu a la porta del Casal Esportiu Riu Clar

L’Associació Deportiva Torreforta (ADT) i l’ONG ‘Todos en Azul’, associació sense ànim de lucre que col·labora per atendre les necessitats de les persones amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), han presentat aquest dilluns l’acord de col·laboració entre ambdues entitats per tal de donar difusió al projecte ‘Entén la teva ciutat amb pictogrames’. Aquesta actuació, que l'entitat ha iniciat al carrer Falset del barri de Torreforta, preveu, en una primera fase, la senyalització de comerços i espais públics dels barris de Ponent amb pictogrames per facilitar el reconeixement de l'espai a les persones amb autisme

 

Amb aquesta col·laboració, el primer equip de l’ADT, que enguany militarà a Segona Catalana, lluirà a la seva samarreta el logotip de ‘Todos en Azul’ i en cada partit que jugui com a visitant entregarà al seu rival un dossier sobre el projecte i un pictograma de poliesportiu perquè s'enganxi a la porta del pavelló corresponent, tal com s'ha fet aquest matí al Casal Esportiu de Riu Clar. Així mateix, el nom del primer equip serà ADT 'Todos en Azul'.

 

 

El president de l’ADT, Robert Hernández, ha explicat que «és un dia satisfactori per nosaltres pel fet de donar poder donar suport a la tasca que realitza vers l'autisme una entitat del barri com ‘Todos en Azul’». Hernández ha assenyalat que «com molts sabeu, per l’ADT, portar el blau a la samarreta no és decisió fàcil, però aquesta iniciativa ho mereix».

 

Pictogrames 'Todos en Azul'
Dossier del projecte, tríptic informatiu i pictogrames del projecte que impulsa 'Todos en Azul'. | Cedida

 

El president de ‘Todos en Azul’, Juanjo Caravaca, s’ha mostrat «molt content per aquesta col·laboració que ens donarà visibilitat per donar a conèixer aquest projecte que ajudarà que els nens amb autisme es puguin ubicar».

 

En representació de l’Ajuntament de Tarragona, l’alcaldessa accidental, Carla Aguilar, ha explicat que «és un plaer estar en la presentació d'una iniciativa que millora l’accessibilitat dels equipaments de la nostra ciutat». Aguilar ha anunciat que «aquest projecte té tot el nostre suport i per això instal·larem aquests pictogrames en tots els recintes esportius municipals».

 

Samarreta de l'ADT
Samarreta de l'ADT amb el logotip de 'Todos en Azul'. | Cedida

 

L’acte de presentació d'aquest acord de col·laboració entre l'ADT i 'Todos en Azul', que s’ha celebrat al Casal Esportiu de Riu Clar, ha comptat també amb l’assistència de la consellera d’Esports, Mary López; la consellera de Ciutadans, Sonia Orts; i el conseller del PSC, Francesc Roca.