Agressió

Agredeixen una dona amb una bandera espanyola a Tarragona

Durant la manifestació en contra de la sentència la senyora ha començat a increpar els manifestants, un dels quals li ha tret la bandera, colpejant-la i fent-la caure a terra

Incident durant la manifestació en contra de la sentència del procés a la ciutat de Tarragona. Una dona que exhibia una bandera espanyola ha estat agredida per un dels manifestants al carrer de Cristòfor Colom de la capital tarragonina.

 

🔴 T'interessa aquesta notícia? Ara pots rebre aquesta i moltes més gratis al teu mòbil fent clic aquí

Els fets han succeït després de dos quarts d'una del migdia, quan la manifestació travessava el carrer de Cristòfor Colom, una dona ha mostrat una bandera espanyola. Ha començat a ballar i a increpar els manifestants, i feia el gest de torejar amb la bandera. Tots els manifestants han demanat calma, però un d'ells s'ha acostat per treure-li la bandera. Ella, en voler recuperar-la, ha seguit el noi, l'ha agafat per la motxilla i tot seguit, ell s'ha girat i l'ha agredit amb un cop de colze, fent-la caure a terra.

 

Comunicat de VOX Tarragona

La dona agredida aquest migdia al carrer Cristòfor Colom de Tarragona és María Grima, militant de VOX, segons ha anunciat la formació d’ultradreta en un comunicat. La presidenta de VOX Tarragona, Isabel Lázaro, ha assenyalat que «és intolerable que s’utilitzi la violència i s’agredeixi una senyora únicament per portar una bandera d’Espanya». Isabel Lázaro ha afegit que «no permetrem que els totalitaris radicals ens callin, i molt menys, que no puguem lluir la bandera de tots».

La presidenta del partit ultradretà a Tarragona ha afirmat que «no tolerarem la violència radical i procedirem a la corresponent denuncia davant la Policia Nacional de la terrible agressió, de la que hi ha imatges audiovisuals, confiant que el responsable no surti impune». Segons VOX Tarragona, María Grima ha hagut de ser atesa per una contusió i una crisi d'ansietat

No ha sigut l'única veu dels ultradretans que ha sortit en defensa de Grima. L'eurodiputat català Jorge Buxadé ha anunciat una pròxima visita a l'agredida afirmant que «espero la teva prompta recuperació i exigeixi la immediata detenció de l'agressor. Espero ben aviat poder donar-te una forta i emocionada abraçada».