El jove hauria patit una agressió per part d'un nombrós grup de persones a les festes dels Pallaresos.

Un jove de Sant Pere i Sant Pau pateix una agressió homòfoba als Pallaresos

El jove hauria estat agredit per un nombrós grup a la festa major dels Pallaresos | L'Observatori Contra l'Homofòbia li ofereix assistència jurídica i psicològica

Un jove tarragoní del barri de Sant Pere i Sant Pau hauria estat, el cap de setmana passat, víctima d'una agressió homòfoba a les festes dels Pallaresos. El noi relata que va rebre una pallissa per part d'un nombrós grup de joves mentre l'insultaven cridant «els homosexuals no hauríeu d'existir» o «gay de merda». L'Observatori Contra l'Homofòbia està al cas dels fets i la setmana vinent oferirà al jove, de 19 anys, assistència jurídica i psicològica. La mare de la víctima s'ha posat en contacte amb l'entitat per denunciar els fets, que van tenir lloc durant el cap de setmana passat i es van denunciar diumenge a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. 

Agressió homòfoba grupal a les festes dels Pallaresos

Un jove de 19 anys nascut a Tarragona hauria estat víctima d'una agressió homòfoba en grup. Els fets, explica la víctima, van tenir lloc durant la matinada de divendres a dissabte a la festa major dels Pallaresos, que es van celebrar el cap de setmana passat. «Vam tenir una petita discussió amb una noia i, de sobte, va aparèixer un grup de més d'una desena de persones. Tots m'insultaven i em cridaven gay de merda»,  explica. Tot seguit, va rebre un cop de puny i va caure a terra. «No em podia aixecar i no van deixar de pegar-me durant una bona estona. Les patades i els cops de puny els acompanyaven amb insults», relata. 

La mare de la víctima ja s'ha posat en contacte amb l'Observatori Contra l'Homofòbia, que oferirà al jove atenció psicològica i jurídica durant la setmana vinent. Els Mossos d'Esquadra han informat que no van actuar en cap agressió d'aquestes característiques durant el cap de setmana, però el jove va denunciar els fets el diumenge al migdia. Des de l'Ajuntament dels Pallaresos, el seu alcalde, Xavier Marcos, ha expressat que «només hem sentit rumors» i, per tant, no han pogut confirmar l'agressió ni tenen coneixement de qui podrien ser els agressors.

El jove hauria patit una agressió per part d'un nombrós grup de persones a les festes dels Pallaresos.
El jove va patir una agressió per part d'un nombrós grup de persones a les festes dels Pallaresos. | D.M

 

Ampli suport a les xarxes socials

La víctima ha rebut un ampli suport a les xarxes socials, on centenars de persones han compartit un vídeo on es denuncien els fets. Amics i familiars del jove li han enviat missatges d'ànim a través de publicacions a Instagram i Facebook. Per al moment, es desconeix qui ha estat el culpable d'aquesta agressió.