Agustí Mallol entra en campanya i anuncia que es «presentarà»

Agustí Mallol anuncia en roda de premsa que «si Déu vol seré alcalde» i acte seguit afirma que «hi ha moltes maneres de presentar-se a les eleccions»

Agustí Mallol ha ofert una roda de premsa aquest matí de divendres, 3 d'agost, per informar sobre la notícia que va publicar TarragonaDigital en la qual s'anunciava la intenció del serrallenc de presentar-se a alcalde de cara a les eleccions municipals de l'any vinent.

Mallol ha començat la intervenció explicant que «a les dues últimes conferències que he fet a la ciutat en sortir, la gent em preguntava que què faria, si em presentaria, i jo els hi deia que sí». També ha reconegut que «sí, em presentaré i si Déu vol seré alcalde» però arribats al torn de preguntes i respostes ha explicat que «hi ha moltes maneres de presentar-se a les eleccions» i no ha confirmat el que havia dit a l'inici de la intervenció.

«El Gran Wyoming, persona non grata»

Entre una cosa i l'altra, l'antic regidor de CiU a l'època de l'alcalde Nadal ha donat la seva visió de l'estat de la  ciutat: «Tarragona, en els darrers anys, ha patit molt. Ens hem trobat al mig de l'enfrontament entre el govern d'Espanya i el govern de la Generalitat i n'hem sortit perdent».

Davant aquest panorama, la proposta de Mallol és «unificar el tarragonisme, el sentiment d'amor a la ciutat». I per fer-ho proposa deixar «enrere els partits , ja que per damunt dels nostres posicionaments està Tarragona».  Agustí Mallol també vol «recuperar l'esperit de l'olimpisme per tornar al tarragonisme. A les olimpíades inter-barris que vam fer nosaltres, hi va anar més gent que als Jocs del Mediterrani».

Sobre els Jocs, el veterà polític tarragoní està impulsant una iniciativa per tal que Tarragona, i els municipis subseus que van participar en els Jocs, aprovin una moció «demanant la Creu de Sant Jordi als voluntaris. I vull que la Colau també l'aprovi a Barcelona».

En clau «recuperar el tarragonisme», Agustí Mallol ha explicat que «vull que el pocavergonya del Gran Wyoming sigui persona non grata a la ciutat per les seves crítiques als Jocs i m'agradaria que un dia a l'any, als edificis municipals, només hi hagués la bandera de Tarragona, seria el Dia de Tarragona».