Agustí Mallol encara no ha decidit si es presenta a les municipals a Tarragona

L'antic regidor de l'Ajuntament té previst fer públic el seu posicionament en una roda de premsa el pròxim mes de març

Agustí Mallol, un dels homes forts de l'antic alcalde convergent de Tarragona, Joan Miquel Nadal, i un dels primers en apostar per l'actual batlle tarragoní, el socialista Josep Fèlix Ballesteros, allà pel 2007,  encara no ha decidit si es presentarà, o no, a l'alcaldia, ni quin paper tindrà dins d'alguna les diferents candidatures que participaran en les eleccions municipals de Tarragona el pròxim 26 de maig.

Mallol continua, segons ha explicat a TarragonaDigital, continua amb el seu cicle de conferències que porta a terme arreu dels diferents barris de Tarragona. La pròxima, «o a finals d'aquest mes de gener o començaments del pròxim», la durà a terme a la Part Baixa de la ciutat i portarà per títol «Mallol per Tarragona». 

Amb un eslògan així, les sospites que el veterà polític serrallenc finalment anunciava la seva candidatura a l'alcaldia de la ciutat s'han disparat. Tanmateix Agustí Mallol ha assegurat que «encara no ho tinc decidit: ni si encapçalaré una llista ni si aniré en una altra ni si, que també es podria fer, dono suport des de fora a alguna llista».  Mallol s'ha mostrat preocupat pel «creixement d'una formació com Vox a Tarragona, on estan fent molta feina pels barris».

Marxa enrere d'Agustí Mallol

A finals del mes de juliol de l'any passat, TarragonaDigital feia públic que Agustí Mallol preparava llista de cara a les pròximes municipals.  Era una notícia que, com es va apuntar aleshores, era coneguda en els seus cercles més pròxims, especialment de l'àmbit del Nàstic. Poques setmanes després, el serrallenc convocava una roda de premsa per aclarir les informacions publicades.

Mallol assegurava aleshores que «si Déu vol em presentaré» per, pocs minuts després, i en la mateixa conferència davant els mitjans de comunicació de la ciutat, afirmar que «hi ha moltes maneres de presentar-se a les eleccions». Així doncs, qui fou un dels màxims homes de confiança de Joan Miquel Nadal encara no s'ha mogut d'aquest posicionament quan falten poc més de quatre mesos per la cita amb les urnes.