Imatge del concert del Pot Petit a l'Auditori del Camp de Mart, el dia de Santa Tecla

Ajornen el concert de Sidonie, Els Pets i Crim + La Inquisición i els programen al maig

El cicle Sala Tarragona s'ha reprogramat al cap de setmana del 14, 15 i 16 de maig

Els concerts d'Els Pets, Sidonie  i Crim+La Inquisición d'aquest cap de setmana al Camp de Mart s'han ajornat  per enèsima vegada. Els promotors del cicle Sala Tarragona, on s'emmarquen les actuacions, han decidit suspendre els concerts a causa de les noves mesures preventives per part del Procicat, que inclouen, novament, el confinament comarcal. Han estat treballant en possibles escenaris per tal de dur a terme en les millors condicions els concerts previstos per aquest cap de setmana.

Aquest mateix dilluns, els promotors obrien un termini durant el qual totes aquelles persones que havien adquirit entrades  i que tinguessin problemes de mobilitat intercomarcal tenien la possibilitat de retornar-les. Durant aquests dies, s'han sol·licitat un gran volum de devolucions. A més, el grup Sidonie  confirmava ahir a la tarda la impossibilitat d’actuar en la data prevista per trobar-se en quarantena per contacte amb un cas positiu de Covid-19 un dels seus membres.  

Nova programació

Després d'aquest nou imprevist, les actuacions del cicle Sala Tarragona han reprogramat els espectacles al Camp de Mart. El 14 de maig actuarà Sidonie; Els Pets ho faran el 15 de maig, mentre el 16 tancaran el sicle Crim i La Inquisición. 

Les entrades  disponibles per als concerts es posaran a la venda el dimecres 21 d'abril a les 12 hores. Si bé, des d'aquest dimarts mateix s'obre un període d'una setmana durant la qual les persones que hagin demanat la devolució  de l’import de les entrades i aquest ja hagi estat reintegrat, podran adquirir novament les entrades. També en aquests dies, les persones que  hagin demanat la devolució de l’import de les entrades, però encara no l’hagin rebut, podran decidir si demanen el retorn  definitiu o bé s’estimen més quedar-se amb les entrades.

Per últim,  les persones que no puguin assistir als concerts al maig i vulguin demanar la devolució  de l’import de les entrades, ho podran fer també en aquest termini. Al web de Sala Tarragona es pot trobar tot el detall de com fer aquestes operacions.