Imatge del carril bus que s'ha habilitat al carrer Riu Siurana de Campclar

L'Ajuntament de Tarragona habilita un carril bus a Ponent

S'estrenarà el 30 de setembre i possibilitarà la recuperació de la parada de línia 6 davant l'Institut Campclar

L'Ajuntament de Tarragona i l'Empresa Municipal de Transports (EMT) han habilitat un nou carril bus al carrer Siurana, al barri de Campclar. El conseller de Mobilitat Xavier Puig, ha manifestat que «amb aquesta intervenció volíem retornar la parada de l'institut que es va suprimir amb la urbanització del PP10, i que era una reivindicació dels veïns del barri».

Aquest nou carril bus es posarà en funcionament el pròxim 30 de setembre. Cal recordar que en el moment en què van acabar les obres d'urbanització del PP10 es va suprimir la parada de l'Institut Campclar. Des de llavors, els veïns del barri de Ponent havien demanat la recuperació de la parada de línia 6, ja que era molt utilitzada per la seva proximitat al centre educatiu.

Segons ha explicat l'Ajuntament de Tarragona en un comunicat, aquest canvi havia de mantenir l’esperit de la circulació i no suprimir places d’aparcament, ja que aquestes són molt utilitzades pel professorat del centre educatiu. La solució ha estat la creació d’un carril que permetrà que els autobusos puguin circular en sentit contrari als altres vehicles al carrer Riu Siurana.