Pla general de la platja del Miracle, amb alguns banyistes.

L'Ajuntament de Tarragona treu a concurs els serveis d'estiu a les platges fins al 2025

La licitació inclou el lloguer d'embarcacions sense motor, gandules i tendals, així com el d'una guingueta tipus food truck a la platja del Miracle

La Conselleria de Domini Públic de l’Ajuntament de Tarragona ha tret a concurs l'autorització municipal per a l'explotació dels serveis de temporada d'estiu a les platges del Miracle, l'Arrabassada, la Llarga, la Móra i Tamarit. Aquesta licitació inclou el lloguer d'embarcacions sense motor, gandules i tendals, així com el servei d'escola nàutica i de food truck.

Precisament, aquesta, el servei de food truck a la platja del Miracle, és la gran novetat del concurs. Així mateix, segons ha explicat el consistori en un comunicat, s'incrementa el nivell d’exigència per valorar els serveis. En aquest sentit, la selecció de les empreses es farà seguint criteris econòmics, però també criteris mediambientals i de qualitat del servei a les persones usuàries

La licitació d'aquesta autorització municipal serà per quatre temporades —de 2022 a 2025— i les empreses interessades a presentar les seves ofertes ho poden fer a través de la seu electrònica en un termini màxim de 15 dies a partir de la publicació en el perfil del contractant.

Cada platja tindrà serveis diferents

Els serveis que es licitaran en cadascuna de les platges seran diferents, en funció de les característiques de cadascun dels espais. Així, a la platja Llarga es liciten els lloguers de diferents tipus d’embarcacions sense motor, el lloguer de gandules i tendals i el servei d’escola nàutica.

Pel que fa a l'Arrabassada, Tamarit i la Móra es treuen a concurs els lloguers de diferents tipus d’embarcacions sense motor i de gandules i tendals. Finalment, a la platja del Miracle es licita una guingueta tipus food truck.