Neteja de la riera del Riu Clar de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona retira els sediments de la llera la riera de Riu Clar

Hi ha planificada la millora de l'enllumenat, un passeig fluvial i una zona verda

La riera de Riu Clar ja llueix ben neta. L'Ajuntament de Tarragona, a través dels departaments de Territori i Medi Ambient, ha dut a terme una intervenció de neteja. Una acció que, segons el conseller de Territori Xavi Puig, «és el primer pas de les intervencions planificades en aquesta zona».

A més de la neteja, també hi haurà altres accions pròximament. En concret, tal com l'Ajuntament va acordar amb el veïnat del barri, hi haurà una millora de l'enllumenat, el passeig fluvial i una zona verda, entre d'altres.

Els principals treballs que s'han executat aquests dies han consistit en la retirada dels sediments que s'havien anat dipositant a la llera de la riera. Aquests havien provocat presència de vegetació, aigua entollada i colònies de mosquits.

En aquest sentit, la consellera Eva Miguel ha posat de manifest que «s’ha solucionat una reclamació del barri i especialment dels alumnes de l’escola d’adults que ens van explicar la problemàtica a través del consell escolar. A partir d’ara l’aigua tornarà a circular amb normalitat, i així evitarem situacions d’insalubritat».