Tarragona entra a la fase 1 entre terrasses plenes i botigues obertes

L'Ajuntament de Tarragona prorroga l'excempció de pagar la taxa de les terrasses fins al 30 de juny

També allarga les autoritzacions de terrasses provisionals per «ajudar a la recuperació de l'hostaleria i la restauració»

L'Ajuntament de Tarragona  prorrogarà les mesures municipals que donen un cop de mà als negocis d'hostaleria i restauració des dels inicis de la pandèmia. En concret, el consistori ha fet oficial una nova pròrroga  de l'autorització per col·locar terrasses temporals a aquells establiments que no tenen un aforament  interior suficient per fer caixa, i també ha prorrogat l'excempció de pagaments a tots els negocis que ocupen via pública amb les seves terraddes.

Les pròrrogues abarcaran tot el segon semestre  i allarguen les mesures fins, com a mínim, el dia 30 de juny. La consellera de Desenvolupament Econòmic, Cinta Pastó, ha valorat com a  «imprescindible» el fet de mantenir les mesures «per ajudar a la recuperació  de l'hostaleria i la restauració» de la ciutat de Tarragona en un context de grans dificultats. Les dues mesures prorrogades  estan en marxa des de l'agost i el març de 2020, respectivament.