Imatge frontal de l'Ajuntament de Tarragona.

Tarragona subvenciona 22 entitats ciutadanes per a la realització d'activitats

Les associacions es repartiran prop de 26.000 euros en aquesta convocatòria

L’Ajuntament de Tarragona subvencionarà 22 entitats ciutadanes de la capital tarragonina amb 25.635,13 euros per a la realització d'activitats durant l'any 2021. Segons ha explicat el consistori en un comunicat de premsa, la resolució definitiva de la concessió d'aquests ajuts s'ha aprovat aquesta mateixa setmana.

En aquest sentit, la consellera de Relacions amb Associacions i Entitats Ciutadanes, María José López, ha destacat que «aquestes subvencions permeten que moltes entitats puguin dur a terme activitats i accions que enriqueixen la ciutat». 

Fomentar l'associacionisme a la ciutat

Segons les bases d'aquestes subvencions, «l’objecte d’aquesta convocatòria és el cofinançament d’activitats i projectes d’entitats de Tarragona adreçats a l’impuls i dinamització del teixit associatiu com a element de promoció social i comunitària, al foment de valors socials propis de la participació ciutadana i que comportin un benefici per a la nostra ciutat i la realització d’activitats d'entitats ciutadanes, socials o culturals».

En aquest sentit, l'Ajuntament de Tarragona ha explicat que «aquesta convocatòria pretén fomentar l’associacionisme com a via de participació ciutadana». Així mateix, es vol afavorir «les activitats i accions que tinguin com a objectiu millorar la convivència, la qualitat de vida dels ciutadans i de les ciutadanes, la igualtat d’oportunitats, la relació intergeneracional, la cohesió i la integració».