L'equip d'All That Jazz amb l'actor Octavi Pujades a Tarragona

Obre a Tarragona la primera escola de doblatge de la demarcació

All That Jazz ha fet una jornada de portes obertes aquest dimecres a les seves instal·lacions de la Part Alta

L'empresa especialitzada en doblatge All That Jazz ha obert a Tarragona la primera escola de doblatge de la demarcació tarragonina. Aquest dimecres ha organitzat una jornada de portes obertes per tal de mostrar les instal·lacions i oferir informació sobre els cursos que ofereixen. All That Jazz, amb una trajectòria de 15 anys a Badalona, ha obert portes al carrer Cavallers, a la Part Alta de la capital tarragonina.

Entre maig i juliol, faran un curs d'iniciació al doblatge de 18 hores, mentre que a partir del mes de setembre començaran els cursos anuals. El director d'All That Jazz, David Sánchez, ha destacat que la nova llei de l'audiovisual suposarà que es doblin més pel·lícules al català, un fet que provocarà que hi hagi més oportunitats laborals per a nous professionals.

En l'acte d'aquest dimecres hi han participat l'equip d'All That Jazz, que han estat acompanyats per l'actor Octavi Pujades, antic alumne del centre.

«Només sent fidels a la versió original aconseguirem un bon doblatge»

Sánchez, director de doblatge amb més de 40 anys de trajectòria, ha assenyalat que «només sent fidels a la versió original, aconseguirem un bon doblatge'». Aquest és lema i la filosofia de l'empresa, que entoma l'arribada a Tarragona «com un repte per arribar a nou públic i descobrir nous professionals de la veu, a més d'una bona oportunitat per al territori».

All That Jazz es dirigeix tant a actors i actrius amateurs com professionals, així com a tota aquella persona que tingui interès a endinsar-se en el món del doblatge.

Una llarga trajectòria de 15 anys a Badalona

L'empresa que dirigeix David Sánchez té una llarga trajectòria com a centre formador, però també com a estudi de doblatge en diversos idiomes. En aquest sentit, han estat responsables del doblatge de diverses sèries i pel·lícules en català, castellà, francès i alemany.

Entre els seus antics alumnes destaca el nom de l'actor de cinema, televisió i teatre, Octavi Pujades, que ha estat protagonista de sèries com 'El cor de la ciutat', 'Centro Médico', 'Acacias 38' o 'Amar es para siempre'. Pujades ha participat aquest dimecres en la jornada de portes obertes del nou centre de Tarragona.