Imatge de l'oficina d'atenció al públic d'Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT)

Aparcaments Municipals de Tarragona amplia el termini per renovar els abonaments de les zones verdes

El tràmit es podrà fer fins al 29 de gener | Una creixent demanda la darrera setmana ha fet ampliar el termini, així com reforçar l'atenció telemàtica

L'empresa  Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) amplia el termini per renovar els  abonaments trimestrals i anuals de les zones verdes, destinades als residents de la ciutat. D'aquesta manera, es podrà fer el tràmit fins al  29 de gener  del 2021.

L'AMT  ha pres aquesta decisió després d'experimentar un  increment de la demanda durant aquesta setmana, que s'atribueix, assegura l'empresa municipal, a la coincidència de dies festius i les limitacions d'aforament a causa de la pandèmia del  coronavirus.

El vicepresident de l'AMT,  Jordi Fortuny, ha explicat que «aquest any la pandèmia  ens afecta en tots els sentits. El fet de reduir  l’aforament  a l’interior de les oficines d’AMT ha tingut com a conseqüència una menor operativitat  en aquest servei del que és habitual».

En aquest sentit, Fortuny ha anunciat que per combatre aquest fet s'han adoptat dues mesures principals. Per una banda, l'ampliació del termini de renovació d'abonaments i, per altra banda, l'ampliació i millora del servei d'atenció telefònica  i via  correu  electrònic per gestionar el tracte amb l'usuari.