Imatge de la roda de premsa a Tarragona.

El concert de cloenda de Santa Tecla 700 anuncia un segon passi

Les entrades es van exhaurir ràpidament i per això s'ha decidit fer una altra representació el mateix dia

Tarragona té ganes de Santa Tecla. Així ha quedat demostrat després que fa una setmana s'exhaurissin les entrades d'una de les novetats de la festa major tarragonina, que enguany celebra els 700 anys.

Es tracta del concert de cloenda de l'efemèride, 'Vesperae Tarraconensis. La Catedral del so', una producció única creada per l'exdirector de l'Orfeó Català, Josep Vila. Aquest dilluns, l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha anunciat que hi haurà un segon concert el mateix diumenge 25 de setembre després d'esgotar ràpidament les entrades del primer passi. 

«'Vesperae Tarraconensis' és un clar exemple de la Tarragona que ens agrada mostrar, la Tarragona activa, valenta, potent i unida per les seves arrels i la seva cultura» ha assegurat l'alcalde Ricomà en una roda de premsa en què ha estat acompanyat pel degà i president del Capítol de la Catedral, Antoni Pérez de Mendiguren; i el director de l’obra musical, Xavier Pastrana.

El segon passi del concert també serà el 25 de setembre, però a les 22.30 hores. Les entrades tindran també un preu de 15 euros i ja es poden adquirir a través de la pàgina web.

El concert serà únic i especial i comptarà amb la participació de 4 cors, 12 instrumentistes de vent, orgue i dos solistes, sumant un total de més de 150 persones que hi prendran part per fer-lo realitat. El director Xavier Pastrana ha explicat que l'obra és «tot un repte», i és que els quatre cors es distribuiran en quatre punts de la Catedral de Tarragona —l'escenari de l'esdeveniment—.